O nama

Rasadnik IGOR

Rasadnik ``IGOR`` počinje sa radom 2001. godine i bavi se proizvodnjom sadnica ruža. Sam početak se zasnivao na proizvodnji od 3000 komada, da bi 2012. godine proširili delatnost i na proizvodnju voćnog sadnog materijala i do danas se bavimo proizvonjom istog. Postepeno smo se trudili da iz našeg rasadnika izlazi kvalitetan i zdrav sadni materijal na prvom mestu, pa smo zahvaljujuć i tome svake godine povećavali zbog potražnje i količinu proizvodnje, tako da sada godišnje proizvedemo ukupno oko 100 hiljada sadnica ruža i voća.

Rasadnik ``IGOR`` 2009. godine dobija tri zlatne medalje za kvalitet proizvodnje sadnica ruža na Poljoprivrednom Sajmu Hortikulture u Novom Sadu.

Tradicija se nastavlja i 2010. godine dobijamo veliku zlatnu medalju za proizvodnju mini ruža, takođe zlatnu medalju za proizvodnju šljive Stenlej, zlatnu medalju za proizvodnju kajsije NS 6 i srebrnu medalju za proizvodnju Španske Višnje. U 2011. godini nastavili smo sa uspesima i na Međunarodnom Sajmu Hortikulture u Novom Sadu osvajamo pet velikih zlatnih medalja plus tri zlatne i tri srebrne medalje za ruže i voćne sadnice kao i šampionski pehar za proizvodnju voćnih sadnica. 2015. godine osvojili smo zlatnu medalju za proizvodnju sadnica kajsije.